Styret i Norsk Ford Anglia Register

Leder:
Jakob Tønder Jakobsen
Jakob har vært leder i NFAR over 10 år. Han startet » karrieren «med en rød Anglia stasjonsvogn før han fylte 18 år. Han har greie på det meste og er også vår kontaktperson på brukte deler.
jakob@fordanglia.com
☏ 918 34 802

Redaktør:
Astrid Marie Helland
Astrid er redaktør i NFAR, og vært det
i noen år. Bladet kommer ut 1 – 2 ganger i året med siste nytt på Anglia fronten. Astrid er salmaker av yrke og hun er behjelpelig med å sy interiør og andre ting til din Anglia. astrid@fordanglia.com 
☏ 979 53 618

Webansvarlig :
Jon Magne Haugum
Hjemmesiden har vært litt til og fra, men nå håper vi at den er mer stabil da vi har skiftet plattform. Jon Magne jobber i dekkbransjen og kan skaffe det meste av dekk til din Anglia. Han er også behjelpelig med eksosanlegg.
jon@fordanglia.com
☏ 452 27 743

Styremedlem:
Truls Arnesen,
Truls har vært med i styret i mange år. Han er vårt leksikon på Ford Anglia, og innehar også stor kunnskap på alle Ford modeller som er laget. Truls har tidligere hatt ansvar for Anglia bladet og valgkomitéen.
truls.arnesen@fordanglia.com
☏ 913 89 962

Teknisk ansvarlig :
Einar Simonsen
Einar har vært med siden starten av NFAR. Han er den som har mest greie på Ford Anglia i klubben, og han har restaurert mange biler. Bor på Ulefoss og har eget verksted som sitt andre hjem. Han har også greie på eldre Anglia modeller.
einar@fordanglia.com
☏ 415 38 001

Materialforvalter:
Bjørn Arve Ytterdahl
Bjørn Arve er også kasserer og har ansvaret for medlemsregisteret. Han holder til i Trøndelag, og har vært med i NFAR siden ‘90 tallet. Bjørn Arve selger alt av nye deler til Ford Anglia, så her er det bare å ta kontakt hvis dere trenger deler. ☏ 728 32 741
bjorn.ytterdahl@fordanglia.com
☏ 916 72 816

Valgkomité:
Per Arne Ytterdahl
Per Arne er sønn av Bjørn Arve, og har kommet inn som en frisk pust i styret. Han har stor Ford interesse, og kan sees i sin Blå Ford Capri med en meget spesiell henger bygget opp av samme merke.
☏ 476 14 961


Adresser:
Leder:
Jakob Tønder Jakobsen
Pettersrudveien 5
1911 Flateby
Redaktør:
Astrid Marie Helland
Pettersrudveien 5
1911 Flateby
Nye medlemmer / innmelding / medlemskontingent
Norsk Ford Anglia Register
v/ Bjørn Arve Ytterdahl
7540 KLÆBU